Hvorfor velge oss?

Derfor velger andre oss


God Veiledning

Hos Smart Varme legger vi stor vekt på at du skal få en ovn eller peis som du vil trives med i hverdagen. Ikke bare skal den være estetisk vakker å se på, men den skal også passe til ditt behov på en funksjonell måte, med riktig varmeevne til din bolig. Våre erfarne butikkselgere er eksperter på dette. Som totalleverandør har vi også erfarne montører som kan komme på gratis befaring hos deg. Vi kan gir råd om hele verdikjeden fra inspeksjon av pipe og monteringssted, til valg av ovn, montering og godkjenning.


Dyktige montører

Våre montører har lang erfaring med montering og godkjenning av ovner. Vi vet hva som fungerer, både for estetiske hensyn, og i forhold til lovverket. Gjennom grundig kursing hos produsentene vet vi hvordan monteringen skal skje for at din ovn skal fungere optimalt. Når ovnen er montert, etterlater vi hjemmet ditt ryddig og strøkent, klart til å nyte peiskos og en varm stue.


Gode ordninger

Våre kunder skal være fornøyde - det er en absolutt målsetning for Smart Varme i hverdagen. Som totalleverandør har vi montører som er eksperter på både montering, ovn og lovverk. Er det noe du ikke er fornøyd med, så gjør vi vårt ytterste for å komme til bunns i problemet og løse det på en tilfredsstillende måte.


Bredt utvalg

Hos Smart Varme får du et stort utvalg av kvalitetsovner- og peiser fra mange ulike produsenter. Du kommer til å finne akkurat det designet som passer perfekt i ditt hjem, og mange av modellene kommer i flere ulike farger og overflatematerialer. Men du skal også leve med ovnen i dagliglivet. Vi veileder deg blant de mange modellene, slik at du også finner den ovnen som varmer perfekt til ditt boareal og til ditt behov.

Få gratis befaring

Hver onsdag tilbyr vi gratis befaring av piper og ildsteder. Perfekt for deg som trenger tips og råd til å velge rett løsning.