Om oss

Din leverandør innen ovner, piper og service

Hos Smart Varme har vi bare én hovedoppgave - å gi deg som kunde den best tenkelige opplevelse, fra første kontakt på befaring eller i butikk, og fram til du sitter fornøyd foran en ny peis eller ovn, i din egen stue.

Smart Varme består av 9 ansatte, som alle har en sterk lidenskap for det vi driver med. Bedriften ble startet i 2008 som en videreføring av varmeavdelingen i Grove Bygg. Selv som etablert bedrift har vi beholdt utfordrermentaliten som sier at hver kunde er unik og viktig for oss.

I butikken vår møter du kundekonsulenter med lang erfaring og omfattende kunnskaper om både produktene, estetikk og lover og regler. Vi gir deg gode råd i forhold til dine preferanser og forventninger, samtidig som vi tar hensyn til at hver bolig er unik i størrelse, form og varmebehov. På bakgrunn av samtalen setter vi opp et spesifisert tilbud til deg, med skissetegninger for din stue - helt gratis og uforpliktende.

Som totalleverandør tilbyr vi hele verdikjeden, fra befaring, til rådgivning, salg, montering og godkjenning. Du finner butikken vår i Minde Allé 4, rett ved Wergeland bybanestopp.

Ansatte