Piperehabilitering med stål

Piperehabilitering med stål Piperehabilitering av skorstein med stålrør er en rehabiliterings metode som på lik linje med keramiske rør kan oppgradere skorsteinens oppgraderingsvilkår, fra oppstillingsvilkår 1 til oppstillingsvilkår 3. Det vil si at etter piperehabilitering er det lov å kle inn 2 sider på skorsteinen med brennbart materiale (f. eks. gips eller panel).

For å få lov å kle inn skorsteinen må det være en 20 mm luftspalte mellom nytt stålrør og skorsteinsvange. Stålrør tar liten plass i skorsteinen og derfor er det mulig å opprettholde et stort tverrsnitt i skorsteinen selv om det settes inn en stålforing. I systemet vi bruker inngår både stive stålrør og fleksible 2 lags stålrør, derfor kan stålforing også benyttes i skorsteiner som er skjeve/knekker på loftet. Stålrørene vi benytter er av høy kvalitet og er utført i rustfri syrefast stål. Systemet er utviklet til bruk for piperehabilitering.

Gratis befaring av din pipe

Hver torsdag tilbyr vi gratis befaring av piper og ildsteder. Perfekt for deg som trenger tips og råd til å velge rett løsning, og vil vite mer om rehabilitering med stål.